سمپاشی فروشگاه
تعریف سمپاشی فروشگاه
سمپاشی فروشگاه: در فروشگاه های مواد غذایی چون انواع و اقسام مواد مختلف وجود دارد ، امکان پیدا شدن هر نوع حشره و آفتی هست. به همین دلیل فروشگاه ها به مراقبت و بهداشت ویژه ای نیاز دارند.چرا که اگر این حشرات و آفات اجناس فروشگاه را آلوده می کنند و سبب انتقال بیماری می شوند.سمپاشی فروشگاه خود را به تیم متخصص آریا ونوس بسپارید و از شر آفات خلاص شوید
باتوجه به اهمیت بهداشت محیط فروشگاه، جهت کنترل و مبارزه با حشرات و آفات باید مطابق با خانه، ساختمان و هر نوع محیطی که دارای چارچوب و دیوار است نکات بهداشتی را رعایت کنیم و همچنین تمامی شکاف های دیوار ها ، سوراخ و لوله ها و شیشه های شکسته و… را پوشاند و به صورت دوره ای محیط فروشگاه را سمپاشی کرد.
بر همین اساس کارشناسان گروه تخصصی آریا ونوس در بدو ورود به فروشگاه های مواد غذایی ضمن اطلاع رسانی به کارکنان فروشگاه به آنها آموزش هایی در رابطه با بهداشت محیط فروشگاه و عدم تماس آنها با سموم و طعمه های تعبیه شده در سطح فروش و انبار داده می شود.
از اینرو با توجه به استفاده از سموم کیفیت بالا و خارجی مختص مکان های تولید و عرضه مواد غذایی، بعد از سمپاشی و طعمه گذاری حشرات و جوندگان، جوندگان بعد از مصرف طعمه ها احساس تشنگی و تنگی نفس کرده و به سمت آب و فضایی که اکسیژن دارد می روند و حتی احتیاجی به پاکسازی اجساد حشرات و جوندگان نمی باشد.
یکی از آفاتی که بسیار در خوابگاه ها دیده می شود سوسک ها و موریانه ها و مورچه ها هستند.
شیوه سمپاشی فروشگاه
به این دلیل که فروشگاه نیازمند مراقبت و بهداشت ویژه میباشد و باید توجه خاصی به آن بشود. چون اگر جانوران و حشرات موذی به مواد غذایی فروشگاه دسترسی پیدا کنند آنها را آلوده کرده و باعث انتقال انواع بیماریهای خطرناک به اطرافیان خواهند شد. شرکت سمپاشی آریا ونوس خدمات سمپاشی فروشگاه خود را با نازلترین قیمت و استفاده از سموم با کیفیت ارائه خواهد نمود.
متخصصان آریا ونوس برای سمپاشی فروشگاه از سموم بدون بو و دارای کمترین مسمومیت استفاده مینمایند و با این کار دیگر احتیاجی به جابجایی ابزار و وسایل نخواهد بود.
محصولات غذایی در فروشگاه امکان دارد از سوی میکروارگانیسمهای گوناگون و مواد شیمیایی دچار آلودگی شده باشد، این موضوع میتواند بر سلامتی افراد تاثیر بسیار زیادی بگذارد.
سمپاشی فروشگاه در تهران
در فعالیتهای گروه تخصصی آریا ونوس، در زمینه سمپاشی فروشگاه در تهران، کارشناسان با توجه به اهمیت بهداشت محیطی و جلوگیری از تماس با مواد سمی، به فروشندگان فروشگاههای مواد غذایی در تهران، آموزشها و راهنماییهای لازم را ارائه میدهند.
این اقدامات به منظور افزایش آگاهی کارکنان در خصوص استفاده ایمن از سمپاشی، حفظ بهداشت محیط فروشگاه، و پیشگیری از احتمال تلفات ناشی از تماس با سموم و طعمههای مورد استفاده در فروشگاههاست.
قبل از سمپاشی فروشگاه چه کارهایی باید انجام دهیم؟
حتما مواد غذایی را بپوشانید و یا از محل دور کنید و افراد را از محل خارج کنید .
اقدامات پس از سمپاشی فروشگاه
بعد از سمپاشی فروشگاه، محل موردنظر را بطور کامل شستشو دهید و حیوانات مرده از آنجا پاکسازی نمایید.
بعد از انجام سمپاشی و طعمه گذاری حشرات و جوندگان شرکت محیط آسایش البرز گزارشی از انجام کار و سموم مورد استفاده و نقاط مشخص شده طعمه گذاری را به فروشگاه می دهد تا در هنگام بازرسی مراکز ذی صلاح از جمله بهداشت، سازمان غذا و دارو جهت اعتبار سنجی و صحه گذار عملیات سمپاشی و طعمه گذاری به فروشگاه تحویل داده می شود.
وجود آفاتی نظیر؛ سوسک، پشه یا مگس و … در محیط داخلی فروشگاه و یا رستوران ها باعث بروز مشکلاتی به لحاظ بهداشتی می شود. این مکان ها به دلیل تولید مواد غذایی بسیار آسیب پذیر هستند و آفاتی نظیر سوسک ، موش و … می توانند با هجوم به مواد خوراکی؛ ویروس ها را به انسان منتقل کنند ؛که این مسئله اعتبار و رزومه محل مورد نظر را شدیدا تخریب می کند.
با توجه به این مسئله که رعایت استاندارد های بهداشتی در فروشگاه و رستوران ها از اهمیت بسیاری برخوردار است، در نتیجه باید از ورود آفات ،جوندگان و … به این محیط ها جلوگیری نمود .ما در آریا ونوس سمپاشی فروشگاه شما را ا بهترین سموم در بازار انجام خواهیم داد
عملیات سمپاشی آخرین روش مبارزه می باشد که به دلیل موثر نبودن اقداماتی نظیر بهداشت محیط ، نظافت ، بهسازی و رفع هر گونه منبع آلوده ،ضروری می باشد. ممکن است محل مورد نظر به دلیل داشتن نوزادان سوسری در کپسول ها و تخم دیگر حشرات ، همچنین دور بودن حشرات از محیط احتیاج به سمپاشی مجدد داشته باشد.
از بین بردن آفات توسط متخصصان سمپاشی آریا ونوس با هدف حداکثر تاثیر و حداقل قیمت صورت می گیرد که مانع آسیب رسانی به انسان ،گیاهان و شرایط محیطی می شود.
دیگر خدمات سمپاشی ما شامل موارد زیر میشوید:
اقداماتی که برای پیشگیری از ورود آفات باید صورت گیرد:
1- تمامی منافذ ، درزها و خوردگی های چوب، محل مورد نظر را بپوشاند.
2- تنها با گذاشتن طعمه برای آفت مورد نظر نمی توان آن را از بین برد.
3- با کمک گرفتن از کارشناسان نوع آفات و نوع سم را مشخص کنید.
4- تمیز نگاه داشتن محل برای جلوگیری از ورود آفات بسیار اهمیت دارد.
5- در صورت امکان ،مواد غذایی را از محل مورد نظر خارج کرده و یا روی آن را بپوشانید.
6- برای جلوگیری از حمله آفات باید قبل و بعد از انبار مواد غذایی و محیط را سمپاشی کنید.
اقداماتی که در سمپاشی فروشگاه و رستورانها باید رعایت شود:
1. شناسایی کلنی های فعال
2. مسدود کردن کلنی ها
3. معدوم سازی لاشه ها
جهت اطلاع از سمپاشی ساس ، کک ، مورچه ، و موش وارد صفحات مورد نظر شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!