سمپاشی رستوران ها و فست فود ها

سمپاشی رستوران ها و فست فود ها

تعریف سمپاشی رستوران ها و فست فود ها

سمپاشی رستوران ها و فست فود ها: با توجه به این که رعایت استاندارد های بهداشتی در رستوران ها و مراکز تهیه و آماده سازی غذا از اهمیت بسیاری برخوردار است.

در نتیجه باید از ورود آفات،جوندگان ،حشرات و جانوران موذی به این محیط ها جلوگیری نمود.

انجام عملیات سمپاشی رستوران ها و فست فود ها یکی از موثرترین روش های مبارزه برای کنترل و از بین بردن آلودگی های ناشی از نفوذ آفات و حشرات به انبار ،آشپزخانه و رستوران ها می باشد.

بهداشت رستوران

شما به عنوان صاحب رستوران به سختی مشغول هستید تا مطمئن شوید که تمام کارها به درستی انجام می شود.

و مشتریان از رستوران شما بازدید خواهند کرد و از غذاها و نوشیدنی های شما لذت خواهند برد.

بازسازی و تعمیرات رستوران ، زیبایی محیط داخلی ، نگهداری سرویس های بهداشتی و آشپزخانه بخشی از این مشغولیت ها هستند که بهداشت رستوران را حفظ می کنند.

با این حال آفات نیز بخشی از مشتری های شما برای پیدا کردن غذا ، آب و سرپناه خواهند بود و چه جایی بهتر از رستوران شما؟

ما در گروه آریا ونوس وطن خدمات سمپاشی رستوران ها و فست فود ها را نیز در کوتاهترین زمان ممکن برای شما نیز انجام می دهیم.
آفات به خاطر گسترش بیماری ها و جابه جایی میکروب ها بسیار می توانند خطرناک باشند.

و سلامت انسان ها را به خطر بیاندازند.

مواد غذایی موجود در آشپزخانه رستوران را فاسد کنند و موجب آزار و اذیت شما شوند.

بازرسی های مکرر توسط اداره بهداشت در ابتدا به شما تذکر خواهد داد.

و در صورت عدم رفع مشکل ، کسب و کار شما را در نهایت پلمپ خواهد کرد.

اما نگران نباشید متخصصان آریا ونوس در اسرع وقت و در اولین تماس به شما کمک خواهند کرد.

و نسبت به سمپاشی رستوران شما و راه های از بین بردن آفات اقدام خواهند نمود.

سمپاشی رستوران ها و فست فودها باید به موقع ، قبل از این که کار از کار بگذرد انجام شود.

و در صورت تاخیر داشتن سمپاشی رستوران ها و فست فودها با مشکل مواجه می شود.

مراحل چگونگی سمپاشی و کنترل آفات در رستوران ها:

1.بازدید اولیه رایگان توسط متخصصان دفع آفات و بهداشت محیط گروه تخصصی نجم(شرکت آریا ونوس وطن)
2.بررسی کلی محل اختفا و زاد و ولد حشرات
3.مشاوره کلی در مورد بهسازی و ارائه پیشنهادات جهت رفع نقص های بهداشتی که باعث بروز آلودگی شده اند
4.ارائه برنامه مدون جهت سمپاشی موثر
5.تعین تعداد دوره های سمپاشی. بر پایه میزان آلودگی
6.آموزش های لازم در راستای بهسازی محیط از قبیل نصب توری و… جهت جلوگیری از آلودگی مجدد بعد از انجام عملیات سمپاشی
7.بازدید های دوره ای از محل و در صورت نیاز هماهنگی جهت انجام لکه گیری

راه های جلوگیری از ورود حشرات و آفات به داخل رستوران

شما در ابتدا باید نسبت به محل ورود حشرات آگاهی پیدا کنید و تمامی درزها و شکاف ها را با استفاده از مصالح مرغوب بپوشانید تا از ورود آفت ها به داخل رستوران جلوگیری نمایید. در مرحله بعد می توانید از متخصص جهت سم پاشی رستوران خود و از بین بردن حشرات موذی کمک بگیرید. برخی از راه های جلوگیری از ورود آفات در پایین بررسی کرده ایم :

•    سوسک ها برای ادامه حیات خود نیاز به گرما ، رطوبت ، غذا ، پناهگاه دارند.
•    تمیز نگه داشتن محیط رستوران از مهم ترین کارهایی است که باید انجام دهید.
•    زباله ها و پسماندهای غذا را در کیسه های مخصوص و در سطل های درب دار نگهداری کنید و در اتمام کار آن ها را از آشپزخانه و رستوران بیرون ببرید.
•    برای ورودی رستوران از درب های کشویی برقی و اتوماتیک استفاده کنید.
•    تمامی درزها و شکاف پنجره ها را با درزگیر بپوشانید و برای پنجره ها و هواکش ها ، سیستم تهویه از توری استفاده کنید.
•    حتما دریچه ها و راه های نفوذ و فاضلاب ها را مسدود کنید.
•    سطوح آماده سازی میز غذا محل شیوع سوسک های ریز می باشند که بعد از کار حتما میز خود را تمیز کنید و ظروف را بشویید و خورده های غذا را جمع آوری کنید.

سمپاشی رستوران چگونه انجام می‌شود؟

سمپاشی رستوران ها می تواند شامل سمپاشی سوسک درشت ، سمپاشی سوسک ریز، سمپاشی موش ، سمپاشی پشه  و همچنین سمپاشی مگس باشد.در شرکت سمپاشی آریا ونوس ، یکی از بهترین شرکت سمپاشی در تهران به صورت کلی مبارزه و دفع این آفات انجام می پذیرد. در سمپاشی رستوران مراحل سمپاشی شامل موارد زیر است:

1.شناسایی کلنی‌های فعال سوسک و حشرات
2.مسدود کردن کلنی‌های موجود در رستوران
3.پاکسازی و معدوم کردن لاشه حشرات

عوامل موثر بر هزینه سمپاشی رستوران (در مبحث سمپاشی رستوران ها و فست فود ها)

هزینه سمپاشی رستوران ها و فست فود ها اولین دغدغه مشتریان سمپاشی رستوران ها و فست فود ها می باشد است.

یکی از مهمترین موارد در سمپاشی، هزینه سمپاشی رستوران است.

رستوران‌ها و محل‌هایی که با مواد غذایی در ارتباط هستند از جمله محل‌هایی هستند که رعایت بهداشت در آن‌ها اهمیت دارد.

به همین دلیل مشاهده موجودات موذی مانند پشه، مگس، سوسک یا حتی بدتر از آن موش در این مکان‌ها به معنای وجود آلودگی است که باید هرچه سریع‌تر به از بین بردن این موجودات اقدام کنیم.

به طور کلی به دلیل وجود انواع مواد غذایی در رستوران، انواع موجودات موذی به راحتی می‌توانند در رستوران زندگی کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید?
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *